Banja Vrućica

ZTC BANJA VRUĆICA

U neposrednoj blizini grada Teslića, na nadmorskoj visini od 230 m, skladno uklopljena u predivno prirodno okruženje šume i bujnog zelenila, sa izvorima termomineralnih voda jedinstvenih karakteristika koje ju čine pogodnom za liječenje i prevenciju raznih kardiovaskularnih i fizijatrijsko-reumatoloških oboljenja nalazi se ZTC Banja Vrućica koja predstavlja najpoznatiji i najposjećeniji turistički lokalitet na teritoriji opštine Teslić.

Sa četiri hotela ukupnog kapaciteta od 1000 ležaja, velsnes centrom, kongresnim dvoranama opremljenim najsavremenijom opremom, terenima za tenis, košarku i fudbal, te uređenim parkovima i stazama za šetanje u ukupnoj dužini od 7 kilometara.

Kompleks Banje Vrućice prostire se na površini od 740.000 m², što ga čini najvećim turističkim kapacitetom u Bosni i Hercegovini. Banja Vrućica sa svojim prirodnim ambijentom, širokim spektrom i visokim kvalitetom zdravstveno-turističkih usluga, te stručno i ljubazno osoblje garantuju zadovoljstvo za svakog posjetioca.